USR susține proiectul noului spital județean Sibiu

USR susține proiectul noului spital județean Sibiu

Stadiul proiectului noului spital județean Sibiu a fost principalul subiect de discuție al întâlnirii de astăzi dintre delegația USR Sibiu și Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. Spitalul va fi construit pe Calea Șurii Mici iar tema este una de foarte larg interes pentru comunitatea sibiană și necesită dezbateri și consultări cât mai aplicate.

În acest context doamna Daniela Câmpean ne-a comunicat că la finalul lunii februarie va fi organizată o dezbatere publică pe tema structurii medicale a noului spital.

„Proiectul spitalului județean Sibiu este proiectul major pentru comunitatea noastră și de aceea consider că trebuie să fie sprijinit transpartinic de toate forțele politice și instituțiile responsabile. Construcția spitalului este o șansă pentru Sibiu de a realiza un proiect la standarde de excelență care să-l facă model de bună practică în contextul în care de 28 de ani de la Revoluție în România nu s-a construit nici măcar un singur spital nou. ”, precizează Dan Barna, președinte USR și deputat de Sibiu.