USR Sibiu invită cetățenii la dezbaterea publică  „Noul spital județean – un proiect al comunității”

USR Sibiu invită cetățenii la dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”

Proiectul noului spital județean Sibiu este un subiect aflat de mult timp pe agenda publică sibiană și, pentru că este un proiect care are în prim plan cetățenii, USR Sibiu organizează dezbaterea publică „Noul spital județean – un proiect al comunității”. Invită sibienii, reprezentanți ai administrației publice locale și membri ai patronatelor și sindicatelor să participe la dezbaterea publică din data de 26 septembrie, de la ora 18, la Hotel Ibis, Sala Turandot.

Ne propunem să discutăm despre un pol de dezvoltare local și regional în sănătate – care să permită, în timp, o proiecție de viitor, astfel, se pot favoriza dezvoltări medicale diverse care să completeze serviciile medicale ale spitalului județean, prin nișe de excelență medicală, într-un model de management alternativ modern, adaptat cerințelor actuale”, a precizat președintele USR Sibiu Adrian Echert .

Evenimentul este organizat pentru a pune față în față factori decizionali din administrația publică locală, oameni politici și cetățenii care doresc să se implice pentru dezvoltarea și viitorul Municipiului Sibiu.