USR e Vocea Ta, la Mediaș

USR e Vocea Ta, la Mediaș

Echipa USR Sibiu s-a întâlnit sâmbătă cu cetățeni din Mediaș pentru a prezenta activitatea Partidului Uniunea Salvați România din Parlament și pentru a dezbate cu aceștia probleme cotidiene. Acțiunea face parte din proiectul „USR e Vocea Ta” și a avut loc în zona Pieței Agroalimentare din Mediaș.

USR este vocea cetățenilor și ne dorim să ducem problemele lor în Parlamentul României pentru a găsi soluții. Considerăm că doar implicarea activă a fiecăruia dintre noi în problemele comunității poate duce la rezolvarea situațiilor reale cu care ne confruntăm și la schimbarea clasei politice din România”, a declarat Adrian Echert, președintele Filialei USR Sibiu.

Acțiunea Filialei USR Sibiu de la Mediaș face parte din proiectul național „USR e Vocea Ta” și pe lângă prezentarea activității USR, au fot împărțite ziare și completate chestionare. USR își dorește o guvernare a cetățenilor și va pregăti în urma ideilor și propunerilor cetățenilor programul de guvernare pentru anul 2020. Chestionarul USR poate fi completat și aici: https://voceata.usr.ro/.