Lansăm aplicația de monitorizare a șantierelor din Sibiu finanțate din bani publici, pentru ca sibienii să știe în ce stadiu se află lucrările demarate de autorități. Atât pe siteul USR Sibiu, cât și prin intermediul unei aplicații de mobil se va putea accesa o harta pe care sunt marcate santierele în lucru, unde oricine poate adăuga comentarii sau poze referitoare la acestea, astfel se poate ține „sub lupă” situația lucrărilor.

Investițiilor publice principale din Sibiu pot fi urmărite pe harta de mai jos și, cu doar un click pe marcajul șantierului, fiecare cetățean poate urmări sau documenta progresul efectiv al lucrărilor, prin adăugare de comentarii sau poze. Astfel, cu toții putem pune sub lupă proiectele demarate de autoritățile locale.

Fiecare proiect este colorat în funcție de stadiul său, cu verde sunt colorate proiectele aflate în lucru, cu roșu cele pentru care termenul a fost depășit, cu negru lucrările abandonate, portocaliu este la proiectele unde se bate pasul pe loc și albastru la cele recent încheiate.

Acest proiect este disponibil și pe site-ul civicul.ro sau prin intermediul aplicației de mobil .acum pe Google Play