Laurențiu Theodoru

Laurențiu Theodoru

Vicepreședinte al Filialei Municipale USR Sibiu

Despre mine

Născut și crescut în orașul de pe malurile Cibinului, am absolvit Colegiul „Gheorghe Lazăr” în anul 1981.  În dulcele târg al Iașiului am urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, iar cursurile post-universitare de management, de fiabilitate și mentenanță a sistemelor tehnice le-am continuat la București și Geneva.

Am fost implicat în domeniul privat al telecomunicațiilor timp de 30 ani, iar din 2017 am intrat în corpul profesional al evaluatorilor autorizați, dedicându-mi activitatea acestei profesii liberale. Pe plan familial am parte de o soție extraordinară, 2 băieți minunați și 3 pisici năzdrăvane.

De ce USR?

Îmi doresc să reintroducem normalitatea, regula și bunul-simț la toate nivelurile administrative ale societății. M-am implicat activ din 2011 în mișcări civice și politice, „de la firul ierbii”. USR este prima organizație de acest fel care a reușit să spargă bariera electorală impusă arbitrar de partidele înțepenite în siajul politic post-decembrist. Știu că prin implicare, energie și transparență USR va deveni un generator de candidați competenți și integri, de care are atât de mult nevoie societatea românească.

Cred cu tărie în profesionalism, bună-credință și respectarea neștirbită a legii, în mod egal de către toți și de fiecare în parte, indiferent de vremelnicele funcții sau poziții pe care le ocupă vreunul sau altul. Activitatea mea în cadrul Filialei USR Sibiu se desfășoară sub deviza: „Unde nu este ordine și sistem democratic de „checks & balances“, mai devreme sau mai târziu se instalează arbitrariul, bunul plac sau chiar haosul“.