Dan Barna: Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii!

Dan Barna: Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii!

Dan Barna: Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii!

Laura Codruța Kovesi a fost citată fix în ziua când trebuie să ajungă în Parlamentul European să-și susțină candidatura pentru funcția de procuror-șef european. Liviu Dragnea a apăsat pe un buton și „noua” justiție, cea făcută de modificările impuse în Parlament, a executat.

Se îndoiește cineva că această nemernicie este făcută la ordinul lui Dragnea? O numire a Codruței Kovesi în funcția de procuror-șef european ar înseamna sfârșitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tăriceanu și acoliții lor. Nimeni nu i-ar mai crede. O numire a ei practic ar fi confirmarea faptului că de doi ani niște infractori au confiscat România. Orice cetățean s-ar întreba legitim și firesc cum mama naibii toată Europa e proastă și doar Dragnea are dreptate.

Dragi prieteni, așa va arăta România dacă Dragnea și PSD reușesc să-și ducă planul până la capăt. Poate că până acum, toată discuția despre derapajele dictatoriale ale lui Dragnea păreau o discuție politică, un titlu de presă. Decizia de ieri este echivalentul unei execuții politice cât se poate de reale. Și pentru aceia dintre noi care am trăit anii dictaturii comuniste, este o întoarcere brutală în trecut.

Acum, când România este membră a Uniunii Europene, NATO, în România există forțe politice care își doresc să ne întoarcă în dictatură. NU este o dictatură comunistă. Este o dictatură a penalilor. Dacă Dragnea, Toader și Tăriceanu, PSD – ALDE câștigă acest război pe care l-au declarat statului de drept, epoca mașinilor negre și a dosarelor inventate va reveni în România.

#FărăPenali devine o chestiune de supraviețuire națională a noastră ca țară. Îi invit pe cetățeni să intre pe amsemnat.farapenali.ro, să susțină inițiativa și să demonstrăm că suntem mai mulți. Mai mulți decât penalii care ne conduc.